ORDU / MESUDİYE - İMAM HATİP ORTAOKULU

İMAM HATİP ORTAOKULU

Merkez Mahallesi Zahire ve Sanayi Çarşı Caddesi Mesudiye/Ordu
Vizyon
İçinde bulunduğu kültürel mirası değerlendirerek koruyan geliştiren, yaşanan hayatı doğru yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, dinin asıl kaynaklarını anlamaya gayret eden, din olgusunu bilimsel araştırmalara dayalı olarak anlayan ve yorumlayan, yapıcı eleştirilere ve farklı görüşlere açık olan ve saygı duyan, bilgiyi içselleştirerek kendini geliştirmeye ve erdemli olmaya çaba gösteren, dini mirasını özümseyen, her türlü yeniliğe ve sürekli gelişmeye açık olan, birikimini insanlığa hizmet için toplumla paylaşabilen bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Çağdaş donanıma sahip, hak ve özgürlüklere değer veren, sorumluluk duygusu gelişmiş, çok yönlü düşünebilen, bilgi üreten ve bunu kullanılabilen insan yetiştirmek.
Kalorifer sistemi mevcuttur.
Okulumuz il merkezine 115 km. uzaklıkta bulunmaktadır.